Ny beställning av bildelar online

 

Här om dagen fick jag ett intressant samtal till verkstaden. Det var en medelålders man i andra änden av telefonen som berättade att hade en Mercedes av äldre modell som han haft stående i sitt garage i snart 10 år. Det var från början mannens fars bil som han hade fått ta över när hans far gick bort. Mannen i telefonen hade inte ärvt det stora bilintresset som hans far hade haft så därför har den gamla Mercedesen bara stått i garaget med ett täcke över i många år.

Mannen berättade att hans enda barn, hans son nu skulle gifta sig och att han ville överraska honom med att kunna ha den gamla fina bilen som bröllopsbil. Sonen och hans farfar hade haft en väldigt nära relation och sonen hade ofta varit med och mekat i garaget när han var liten.

Bilen hade stått i snart 10 år och mannen visste inte om bilen var körduglig. Han undrade om jag ville ta mig an uppdraget att fixa bilen och ni kan ju gissa vad jag svarade. Självklart ville jag det!

Mannen bodde inte långt bort så redan nästa dag var jag på plats och vi lyfte tillsammans bort täcket och därunder fanns en vit Mercedes med underbara skinnsäten. Mannen gav mig nycklarna och bad mig försöka starta bilen. Efter några försök så startade bilen och ett härligt brummande ljud fyllde garaget. Jag undersökte bilen noggrant och kunde berätta för mannen att bilen var i väldigt fint skick men att några delar behövde bytas ut. Då jag tidigare beställt mina bildelar online på Eklunds.nu så blev denna gång inget undantag. Vi hittade delarna vi behövde, beställde och efter några dagar var jag åter hos mannen med Mercedesen. Reservdelarna passade och några veckor senare fick jag ett meddelande från mannen med en bild på ett strålande brudpar i en vit fin bil med texten: ”Tusen tack för din tid och ditt engagemang. Det blev en fantastisk överraskning och jag hade väldigt kul under resan.”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *