Bilinredning till Ford Ranger

ford ranger

Jag köpte tidigare under året en ny Ford Ranger. Det är en riktigt snygg pickup modell med Colorado Red färg som ni kan se i bilden. Det tog mig flera månader att välja vilken bil jag skulle köpa efter att den gamla trogna Jeepen slutade fungera under vintern. Jag kan nu inte säga någonting förutom positiva saker om modellen, den har fungerat perfekt. Självklart är det är inte en modell jag skulle rekommendera för stadskörning men den fungerar perfekt för mig. Ni kan se i videon på Fords hemsida varför jag valde just den modellen. Den är perfekt för den typen av arbete jag gör. Det enda jag skulle rekommendera om är färgen på bilen. Man ser väldigt lätt när den är smutsig och en mörkade färg på karossen kan vara rekommenderat.

Bilinredning

Mitt första problem någonsin med bilen kom för ett par veckor sedan då jag inte skulle använda den för att lasta frakta virke. Vanligtvis när jag ska ut till husbyggen som vi arbetar med och jag behöver leverera ett gäng verktyg byter jag bara bil på kontoret. Tyvärr körde det ihop sig den veckan logistiskt och ett bilbyte var inte möjligt. Ford Ranger är grymt bra på mycket men det finns inte plats inne i bilen att lasta många små verktyg och jag kunde inte låta dem ligga öppet där bak. Det var då bara att leta efter bilinredning för min Ranger så jag kan kunde frakta allting. Som tur var hittade jag snabbt och lätt just det jag behövde på Ropab Bilinredning efter ett par minuters sökning.

Jag var ett tag rädd att jag inte skulle hitta någon bilinredning som skulle passa min Ranger. Det hade i så fall slutat med en dags försening ute på bygget vilket hade kostat oss ett stort antal tusentals kronor. Nackdelen med att vara ett relativt litet företag är att det inte alltid går att omordna resurser inom företaget för att lösa problem. Tacksamt så löste det sig denna gången och jag är fortfarande helt nöjd med mitt bilval.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *