Köpa bildelar på nätet – vilken grej!

Jag ska medge en sak. Det är något jag skäms för, men jag är rädd för att ringa till folk jag inte känner. Jag tycker det är hur jobbigt som helst, jag vet liksom inte varför men det bara är så. Hur segt som helst är det.
Extra stort problem blir det när man ska köpa bildelar. Eftersom jag renoverar och säljer en hel del bilar, det är min favorithobby, så behöver jag ofta beställa bildelar. Problemet är att får man ofta göra på telefon, och det är som sagt oerhört jobbigt för mig. Det har gått så långt att jag bett kompisar ringa och beställa åt mig.Köpa bildelar på nätet

Därför kom det som fantastisk nyhet när en kollega visade mig att Eklunds bildelslager erbjuder kunder att köpa bildelar på nätet. Jag kände till Eklunds bildelslager sedan tidigare och har gjort en del affärer med dem. Men det här kom verkligen som en stor lättnad för mig.

Processen är oerhört smidig. Du skriver in din bils registreringsnummer och vilken bildel du är på jakt efter. Ja krångligare är det inte. Efter det så får du en lista på de bildelar som passar just din bil. Är du intresserad av andra bildelar så ser du alla kategorier för din bil i en meny. Du behöver alltså inte gå tillbaka och fylla i en ny bil del utan allt finns på ett ställe. Sedan är det bara att (bokstavligen) tuta och köra.

Eklunds bildelar är också väldigt smidigt då de erbjuder den smidiga lösningen med faktura från Klarna när du köper deras bildelar på nätet. Det är väldigt smidigt och ger också bra möjligheter till t.ex delbetalning, vilket kan vara till stor fördel om du köper bildelar som kostar lite mer pengar än du räknat med eller helt enkelt har fler utgifter. Ja vi vet alla hur det där är ibland.

Den här upptäckten hjälpte mig väldigt mycket eftersom jag slipper prata i telefon. Kanske borde jag ta itu med den här rädslan istället för att hitta sätt att ta mig runt den. Ja jag vet inte, kanske. Det får bli ett senare problem att lösa. Nu har jag en Mitsubishi Colt från -95 som ska få nya tändstift och en genomgående service! Tack Eklunds bildelslager för att jag nu kan köpa bildelar på nätet istället för telefon.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *