Fantastisk nöjdhet i vår kundundersökning

Det är med glädje som vi har fått resultatet från den kundundersökning vi gjorde under hösten. Vi ville få en bild av hur våra kunder upplever allt från vår service till bemötande och även nöjdhet efter vår kontakt.

Resultatet från vår kundundersökning är slående. Det är inte det att vi vill klappa oss själva på axeln, men det gör oss naturligtvis stolta att veta att 9 av 10 kunder anser att det är mycket stor sannolikhet att de skulle rekommendera oss till någon de känner. Samtidigt anser 7 av 10 att vi är mycket prisvärda.

Att få möjlighet att göra en sådan här kundundersökning med detta resultat visar att vi verkligen har den kunskap som krävs för att göra våra kunder nöjda. Vårt segment med amerikanska bilar har verkligen slagit rätt rakt igenom.

Till alla er som deltog i kundundersökningen vill vi bara rikta ett stort tack. Det är ett tack från hela vårt hjärta. Samtidigt har vi fått vetskap om punkter och områden som vi behöver jobba vidare med och förbättra. Återigen ett stort tack, det är tack vare sådana som dig som vi kan fortsätta att utvecklas mot att bli Sveriges ledande serviceverkstad för amerikanska bilar.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *