Ny matta i garaget

För ett litet tag sedan så köpte jag en ny matta till garaget. En ny matta tänker ni, det låter väl inte som något speciellt. Men det är faktiskt lite mer speciellt än så. Jag köpte nämligen ingen vanlig matta utan en speciell typ av plastmatta. Tack vare den så kan jag alltså ha en heltäckningsmatta i garaget och inte behöva tänka på att det är svårt att städa av eller något. Den är också av en särskild tålig plast vilket innebär att jag utan några som helst problem kan ta högtryckstvätten och spola av hela min matta. Det är alltså otroligt enkelt att hålla rent och fint. Innan har det varit ett himla stök för att få bort lite olja som hamnat på golvet efter det att jag mekat med en bil. Nu däremot så tar jag bara enkelt en trasa eller slang eller högtryckstvätt och får bort det. Denna matta är också i ett material som gör att inget sugs in utan ligger ovanpå och det gör det ännu enklare att rengöra. Inte alla är sådana nördar som jag när det kommer till att hålla rent i garaget, men jag trodde i alla fall inte att en matta skulle kunna göra så mycket. När jag kan hålla rent och snyggt i garaget så blir mitt jobb mycket bättre så detta blir också en del i det. För ett tag sedan skrev jag ju om att jag köpt ett nytt hyllsystem och nu har jag alltså tagit också nästa steg. Snart kommer jag förmodligen ha det renaste garaget i Sverige. Vad är då nästa steg? Förmodligen så blir det lite bänkskivor eller något. Något som gör att jag kan få en bättre arbetsyta. Denna kommer jag förmodligen också leta efter något som är enkelt att hålla rent. Jag är ju trots allt lite av en nörd.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *